handmatig slijpen RVS polijsten RVS schuren

Ervaren medewerkers met passie voor hun vak!
Alleen personeel met gevoel voor afwerking en de juiste uitstraling kan een topkwaliteit handmatig slijp en polijstwerk leveren. Maro slijperij heeft die ervaren slijp- en polijstexperts in huis.

Handmatig slijpen en polijsten is een vak dat men vooral in de praktijk leert. Onze medewerkers zijn stuk voor stuk ervaren in hun vak.   Dankzij deze ervaring leveren zij een hoge kwaliteit slijp en polijstwerk.

Naast gewenste RA waarden is in sommige gevallen (bijv. kunstwerken en toepassingen in de architectuur) vooral het uiterlijk van belang. In die gevallen is het extra belangrijk dat de medewerker ook gevoel heeft om de gewenste uitstraling te bereiken. Hij zal daarom extra letten op staat van het materiaal. Is het mooi egaal of zitten er kleine beschadigingen of oneffenheden in? Zit er nog een walshuid op die weggeslepen moet worden?

Hoe transformeren we een plaat met een dikke walshuid in een prachtig egaal hoogglans gepolijst oppervlak? Onze ervaren medewerkers met gevoel voor het materiaal en uw product weten hoe ze moeten handelen.

Een geruststellend idee.